Banner2 Banner3 Banner4 Banner5 Banner6 Banner7 Banner8

Köszönti Waterproof Hungary áruház!

Üdvözöljük kedves Vendégünk!
Bejelentkezéshez kattintson ide. Ha még nincs jelszava itt regisztrálhatja magát.

Üdvözöljük a Waterproof Magyarország weboldalán!

Oldalunkon nemcsak böngészheti, de meg is vásárolhatja a legmagasabb minőséget képviselő Waterproof búvárruhákat és azok kiegészítőit.

A világelső skandináv gyártó 30 éve foglalkozik professzionális neoprén ruhák gyártásával. Termékpalettánk minden búvár ruházati igényeit kielégíti, legyen egyszerű hobby-, vagy komoly technikai búvár. A száraz-, félszáraz-, nedves-, hosszú- és rövid ruhák mellett megtalálhatja termékeink között a több nemzetközi díjat nyert csuklyákat, speciális kialakítású búvarcsizmákat és az egyedülálló Kevlar bevonatos búvárkesztyűket sok egyéb kiegészítő termékünk mellett.

Számunkra a minőség az elsődleges érték és az Ön kényelme merülései során.

Érdemes rászánni az időt, hogy átolvassa honlapunkat, hiszen így egyértelművé válik, hogy a Waterproof márka sikerének és népszerűségének titka nagyon egyszerű. Mi magunk is búvárok vagyunk! Ez az egyetlen mód arra, hogy valóban megtudjuk, a búvárnak mire van szüksége és mit kell még fejlesztenünk. Az így megszerzett tudás birtokában tudjuk hogyan kell megtervezni és gyártani a legjobb búvárruhát, illetve a búvárkodás élményét minden búvár számára igyekszünk tökéletebbé tenni.

Reméljük termékeink örömét fogják szolgálni és Ön is elégedett búvártársaink közé fog tartozni.

Amennyiben bármilyen kérdése van, kérjük hívja magyarországi képviselőnket, mert mint a ruhák tervezésénél is, mi az Ön igényeit tartjuk szem előtt, szükség esetén segítünk a típus és méret szakszerű kiválasztásában.

E-mail: info@waterproof.hu
Mobil: +36 20 555 2341

"Tudnivalók" menüpontunk alatt további információkat talál. Árainkat Euro-ban és Forintban is megtalálja az oldalon, valamint nemcsak magyar, de angol nyelven is elérhető a webshopunk.